Poraz Radničkog 1911 na svom terenu

Danas odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 29. kola PFL Zrenjanin između FK “Radnički” Jaša Tomić – MSK Mihajlovo.
Pre početka utakmice Josim Šain, meštanin Jaše Tomića i ljubitelj fudbala poklonio je loptu ekipi Radničkog 1911. Na poluvremenu je klub posetio dr Toma Mladenović poželevši ekipi dobru igru. 
Utakmica počela odmeravanjem snaga i vrlo brzo slede siloviti napadi ekipe Radničkog. Ipak, ekipa MSK uspeva da postigne gol u 12. minutu a strelac je Popić Robert i time razbija igru domaćina. Domaćin pokušava da pokrene svoju igru ali ih u tome sprečava odlična igra odbrane gostiju. Zahvaljujući Ivanu Vasiću golmanu domaće ekipe poluvreme završeno 0:1.
U drugom poluvremenu trener gostiju menja igru i još pojačava odbranu koja je neprobojna za domaćina. Bezbroj bezuspešnih napada ekipe Radničkog i po koja kontra gostiju je bilo sve. Iako su gosti bili bolji i imali više sreće ostaje zabeleženo loše suđenje. Nije uopšte sporan rezultat nego je u nekoliko navrata pogrešnim odlukama sudija dolazilo do napetih siituacija. Ogorčeni su igrači obe ekipe i sreća je da nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.
Sve u svemu gosti su zasluženo osvojili tri boda i time ostaju u trci za opstanak u ligi. Još se ne zna koliko će klubova ispasti iz lige ali se spekuliše sa 7 ili 8 klubova što sezonu čini napetijom i neizvesnijom.
U 30. kolu Radnički 1911 putuje u Aradac gde će igrati protiv ekipe ASK.

Galerija slika

fudbaljaša tomićMihajlovomskRadnički 1911
Komentari (0)
Dodaj komentar