U Teksasu ulovljene dvije chupacabre

U svega sedam dana, dva tajanstvena stvorenja nalik na mešance kojota i psa, uočena su u južnom Teksasu. Neki od meštana kažu da bi nepoznate životinje mogle biti stvorenja iz lokalnih legendi.
David Hewitt, čovek koji je ubio jednu od tih životinja, rekao je da nikad nije vidio ništa slično, piše Abc News.

„Iz daljine je izgledao kao ćelava čivava, samo mnogo veća. Ima pandže i nokte kao kojot. Nikad nisam vidio takvu životinju koja nema dlake na sebi. Po svemu sudeći, čini mi se da je to chupacabra“, rekao je Hewitt.

Hewitt je prvi Teksašanin koji je vidio ovo stvorenje.

Benjamin Radford, izvršni urednik Inquirea i autor nadolazeće knjige koja se bavi ovim bićem iz lokalnih legendi, tvrdi da je u posljednjih pet godina bilo oko sedam navodnih viđenja u Teksasu.

„Neke teorije o poreklu chupacabre tvrde da je ta životinja vanzemaljskog porekla ili da je rezultat tajnih vladinih genetičkih eksperimenata“, kaže Bradford.

Stručnjaci još uvijek nisu identifikovali stvorenje, ali Radford smatra kako je poprilično siguran što će otkriti DNK testovi.

„Ljudi znaju da šuga pogađa pse, lisice i kojote. To je kožna bolest uzrokovana grinjama na koži i uzrokuje ispadanje krzna“, kaže Bradford.
Izvor: 24 Sata

shupacabrestvorenjeTeksasa
Komentari (0)
Dodaj komentar