Ubedljiva pobeda Proletera iz Neuzine

Utakmica 3. kola B lige FSG Zrenjanin odigrana u subotu, 14. septembra 2019. godine između Proletera iz Neuzine i gostujuće ekipe Konaka iz Konaka pred oko 80 gledalaca.

FK „Proleter“ Neuzina
Drndarski, Šajn, Buraji, Đolaji, Treunov, Stoisavljević, Novčić, Šari, Novaković, Jovanović i Đorđaš.
Na klupi: Horvat, Radaković, Karanecić, Rajkov, Tepević i Tatomir.

KSK „Konak“ Konak
Horvat, Sabo, Racić, Guran, Gabona, Stoisavljević, Dević, Guran Davor, Zlatković, Radin i Šajin.
Na klupi: Štiglić, Popov i Miličeski.

Delegat FSP: Stojković Sreten iz Knićanina
Glavni sudija: Bogdanović Srđan iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Jovanović Aleksandra iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik: Erski Tamara iz Zrenjanina

Sam početak utakmice najavio je dobru igru domaće ekipe. Ekipa Konaka teškom mukom odoleva pritiscima ali ubrzo normalizuje igru čak i ostvaruje šansu za eventualan gol. Taman kada je ekipa iz Konaka pomislila da je uspela da ublaži napade domaćina usledio je gol Jovanovića u 10. minute igre. Do kraja poluvremena, sem zabeleženog drugog gola za Proleter koji u 41. minutu postiže Đorđaš Miroslav vidno lošija igra obe ekipe.
Drugo poluvreme počinje u istom ritmu sa nešto većim posedom lopte domaće ekipa. Propušteno je par dobrih šasni ekipe Konaka da ugrozi gol Proletera i eventulno izjednači i kako to obično biva sledi kazna i treći gol za Proleter u 60. minutu postiže Šari Marijanče. Četvrti gol za Proleter u 72. minutu postiže Novaković David.
Utakmica je završena pobedom Proletera rezultatom 4:0.
Proleter je u prva tri kola zabeležio sve tri pobede i prvi je na tabeli. Isti broj bodova ali sa lošijom gol razlikom i drugim mestom na tabeli je Banat Bagljaš dok je ekipa Konaka bez ijednog boda na začelju tabele.

Galerija slika

fudbalKonakNeuzinaproleter
Komentari (0)
Dodaj komentar