Važna pobeda Radničkog 1911

U 1. kolu A lige FSG Zrenjanin u nedelju, 21. avgusta na svom terenu Radnički 1911 igrao protiv Rusande iz Melenaca.

FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić

Savkov Dalibor, Stoisavljević Dušan, Vidić Damjan, Mihajlović Vladan, Stajin Dragan, Pavlović Ivan, Kravarušić Špiro, Raič Miloš, Kondan Gabrijel, Sikimić Marko i Žižik Vladimir.

Na klupi: Horvat Dragan, Mitić Predrag, Radivoj Nikola, Slavković Jovan, Bajus Marko, Fazekaš Feri i Samardžić Branko.

FK „RusandaMelenci

Kuručev Milovan, Đurić Stefan, Mišković Zoran, Marinac Stevan, Šargin Radovan, Radojev Ivica, Stanković Saša, Kuručev Marko, Bogdanović Goran, Adamov Slobodan i Stanković Srđan.

Na klupi: Odžin Aleksandar, Zakić Srđan, Eremić Lazar i Teodorović Dalibor.

Delegat FSP: Đurić Milivoje iz Zlative

Glavni sudija: Bjeloš Srđan iz Zrenjanina

Prvi pomoćnikKrstić Dragan iz Zrenjanina

Drugi pomoćnik: Jocić Mladen iz Knićanina

Silovit pritisak domaće ekipe na samom početku utakmice je zbunio goste. Golom Vidića u 11. minutu igre je rezultat tog pritiska. Vrlo brzo pritisak jenjava i igra se pretežno vodi na sredini terena. Par propuštenih šansi domaće ekipe i odlična odbrana Savkova je sve što se videlo u prvom poluvremenu. E da, primetan je bio i umor kod većine domaćih igrača.

Iako je umor evidentan i u drugom poluvremenu prva izmena u domaćoj ekipi izvršena je tek u 65. minutu kada umesto Kondan Gabrijela u igru ulazi Samardžić Branko. Ulaskom Samardžića primetan je blagi pritisak domaće ekipe ali to traje kratko. Gotovo celo drugo poluvreme pripalo je gostujućoj ekipi koja samo nije imala sreće u završnicama napada a toj „sreći“ nesebično je pomagao i Savkov. Ekipa Radničkog 1911 pritisak gostujuće ekipe često koristi za kontre i jednu od stopostotnih šansi tada propušta Stajin Dragan. Do kraja utakmice izvršene su još dve zamene i to u 75. minutu umesto Kravarušić Špire ulazi Slavković Jovan i u 85. minutu kada Sikimić Marka zamenjuje Radivoj Nikola.

Na utakmici dosuđena po dva žuta kartona a glavni sudija Bjeloš Srđan je odlično sudio.

Sve u svemu dobra utakmica i veoma važna pobeda Radničkog 1911 na početku prvenstva. Pobeda je važna za samopouzdanje svih igrača i za vraćanje publike i navijača na utakmice.

Posle utakmice za ekipu Radničkog 1911 je obezbeđena večera a predsednik Zarin je podelio premije koje je i obećao svim igračima kada ostvare pobedu.

Galerija slika

fudbaljaša tomićMelenciRadnički 1911Rusanda
Komentari (0)
Dodaj komentar