Avantura, priroda, sjajno društvo – Pravac kamp u Trebinju

0 1.026

Oduvek je kampovanje važilo za  nešto najlepše što priroda može da pruži za provod, iskustvo i odlično društvo. Utisak koji se stvara daleko od brzine 21. veka, kompjutera, društvenih mreža učvršćuje dodatno veze među ljudima i stvaraju se neraskidiva drugarstva. A mladi se naročito vraćaju puni utisaka, pa i znanja za mnogo samostalniji život.

naslovna

Sve ovo je samo razlog više da vašeg tinejdžera prijavite za eko kamp „Ušće“ pokraj Trebinja. Kao i ranijih godina, mladima od 12 do 16 godina se nudi 9 dana nezaboravnog boravka u kamp kućicama.

kolibe 11

Kvalitetno utrošeno slobodno vreme, druženje, nova saznanja, učestvovanje u radionicama i projektima, zabavni i kulturni programi, samo su deo široke ponude koju ovaj kamp nudi. Priroda koja zasenjuje, čista voda i interesantne kamp kućice su takođe deo zanimljivosti ovog kampa.

Više informacija o ponudi možete pogledati ovde.

radionica

Kamp vode iskusni mentori i predavači koji će po ekološkim i izviđačkim načelima nadzirati mlade. Samim tim, samostalnost, oprez, trud i vrednoća će se naročito ceniti. Vaši tinjdžeri će moći da pokažu kao iskusni poznavaoci života u prirodi. Kuvanje čorbe ili paprikaša u kotliću neminovni su deo svakog kampovanja. A ništa nije lepše nego ono što se skuva u super društvu. Kako je to izgledalo, možete pogledati ovde.

Cena boravka je 75 evra plus troškovi prevoza, a termin polaska je 29. juli.

Prijavljivanje i detaljnije informacije o samom polasku i kampu možete dobiti na telefon 841-471.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana