Baćina se učlanio u SNS

0 4.328

Proteklih dana imali ste priliku putem Đilasovih medija da pratite hajku od strane „opozicije “ u našoj opštini na stranačke funkcionere i lokalne vlasti. Saopštenje odbora SNS iz Sečnja prenosimo u celosti:
Iako su dokumentovana krivična dela koje je sam vršio i sve to pod paravanom lažnog morala, Vukašin Baćko Baćina nije odustajao od brojnih optužbi i progona pripadnika naše stranke.
Na kraju pravda je ipak spora ali dostižna te je stigla i njega, nadamo se da će pravosudni organi dokazati ko je častan a ko nečastan u našoj opštini.
Ali da li je Vukašin Baćko Baćina zaista opozicija?
NIJE!
Gospodin Baćina je zvanično član SRPSKE NAPREDNE STRANKE U SEČNJU!
Pristupnicu je potpisao 22, juna 2021.godine(fotografiju pristupnicu u prilogu). Bez puno ubeđivanja i pregovora, Baćina se ponudio našoj stranci kako bi smo stvorili bolje uslove za život u opštini Sečanj, što smo mi prihvatili, smatrajući da njegovo iskustvo iz oblasti poljoprivrede može pomoći i mladima iz ovog sektora.
Međutim nešto kasnije se pokazalo da su njegove ambicije bile mnogo veće, čovek je želeo da bude predsednik opštine. Pošto je SNS ozbiljna i odgovorna politička organizacija,nije fontana želja koja služi za ispunjavanje bolesnih političkih ambicija takva mogućnost nije postojala. Od tada se njegova neprestalna igra nastavlja i on učestalo pokušava da naruši ugled brojnim kvalitetnim članovima SNS-a, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću.
Poruka za Baćinu i svima njemu sličnima:
Bez obzira na vaše pokušaje da ugrozite stvaranje boljih uslova za život u opšini Sečanj, bez obzira na pokušaje narušavanja ugleda časnih i poštenih ljudi, vi ipak nećete uspeti da unazadite našu opštinu i naše stanovnike!
Sečanj će se razvijati!

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana