Bilećanin osvojio samo bod

0 966

U subotu 20. aprila 2015. godine utakmica 20. kola PFL Zrenjanin odigrana u Sečnju između domaće ekipe Bilećanin i ekipe ŽAK iz Kikinde.

Bilecanin-ZAK-34Izuzetno važna utakmica za obe ekipe, pa se sa pravom očekivala teška i neizvesna igra. ŽAK je u Sečanj došao da pobedi, a sa druge strane Bilećanin, pred svojom publikom želi isto. Domaćini dominiraju tokom utakmice, ali dobra igra gostiju, posebno u odbrani odoleva pritiscima. Ono čega su se i pribojavali igrači Bilećanina desilo se sredinom prvog poluvremena kad ŽAK iz kontre postiće prvi gol na utakmici. Gol gostiju još više motiviše ekipu Bilećanina i ubrzo u jednom od čestih napada sudija dosuđuje penal. Izjedačujući gol postiže Borko Vučković, a sa nerećim rezultatom se odlazi na odmor.

Početak drugog poluvremena protiče godtovo indentično, ali posle dvadesetak minuta vidan umor kod pojedinih igrača BIlećanina. Jenjavaju napadi domaćina, a gosti sve više i više preuzimaju inicijativu. Sve u svemu, zaista teška utakmica, a po mišljenju mnogih gledalaca nerešen rezultat je nakako najrealniji.

 

Bilecanin-ZAK-60

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana