Brčko pobednik turnira „Boško, Coban i Pevac“

744

U subotu, 3. novembra 2018. godine u Hali sportova u Jaši Tomiću održan četvrti po redu Memorijalni međunarodni turnir veterana u malom fudbalu „Boško, Coban i Pevac“. Turnir u organizaciji fudbalskog kluba „Radnički 1911“ uz veliku pomoć i podršku opštine Sečanj je i ove godine ispunio sva očekivanja.

Ove godine su pored domaćih veterana iz fudbalskog kluba „Radnički 1911“ učestvovali i utakmica Akademac VMA, Crvena Zvezda, Partizan, RTS Beograd, Radnički Kragujevac, Proleter Zrenjanin, Banja Luka, Brčko, Loznica i Kikinda a iz opravdanih razloga Politehnika iz Temišvara je otkazala učešće.

Posle dočeka i doručka koji je organizovan u hotelu „Crveni cvet“ takmičenje je održano u jašatomićkoj hali sportova. Goste i učesnike turnira su pozdravili Zarin Mile i Arsen Plahin. Zarin je u obraćanju pričao o legendama Bošku, Cobanu i Pevcu po kojima je turnir dobio ime a Plahin je IV Memorijalni međunarodni turnir zvanično proglasio otvorenim.

Veliko iznenađenje na turniru, posebno za meštane je priredila ekipa fudbalskog kluba „Radnički“ iz Kragujevca koja je na svojim dresovima pored svog grba postavila i grb fudbalskog kluba „Radnički 1911“ a doneli su i uramljenu sliku legednarnog Cobana koji je davnih šezdesetih godina igrao u njihovom klubu.

Brčko i Partizan su ekipe koje su odmerile snage u finalnoj utakmici koja je bila posebno napeta, neizvesna i teška. Ekipa Brčko je izašla kao pobednik i zasluženo osvojila prvo mesto na ovogodišnjem turniru „Boško, Coban i Pevac“.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.