Bronzani momci opštine Sečanj

1.699

Završni turnir omladinske futsal lige FSS održan je u nedelju, 25. marta 2018. godine u Gornjem Milanovcu.

U završnicu premijernog takmičenja FSS su se plasirali kmf Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca – pobednik Futsal lige mladih iz regiona Zapadne Srbije kao i kmf Ekonomac iz Kragujevca – drugoplasirana ekipa. Sa područja FS Vojvodine su se plasirali u završnicu pobednik Lige mladih Vojvodine kmf SAS iz Zrenjanina i drugoplasirani kmf Leteći Holanđanin iz Vrbasa. Četiri najbolje ekipe su se borile za titulu najbolje futsal ekipa u Srbiji za uzrast 18. godina.

Ekipa Sas iz Zrenjanina, u kojem igraju mladi iz opštine Sečanj pod vođstvom Ivana Mandića, proslavljenog sportskog trenera je osvojila treće mesto. Bronzani momci su: Maran Jovan, Mihailo Margetić, Aleksandar Mandić, Zoran Arđeljan, Jovan Grmuša, Luka Milošević, Nikola Ungur, David Grahovac, Bandi Petrović, Petar Jelisavac, Vuk Markanović, Marko Miloš, Nikola Ristović, Kristijan Dalja i  Vukašin Bajić.

– „Moram biti zadovoljan osvajanjem trećeg mesta u Srbiji s obzirom da smo najmlađa ekipa na fajnal foru, iako smo imali šansu za bolji plasman, ali nedostajalo je malo muškosti. Ovim putem bi da se zahvalim na podršci navijačima koji su nas pratili tokom cele lige kao i sad na fajnal foru.  Zahvalio bi se i Mesnoj zajednici Krajišnik, osnovnoj školi „Slavko Rodić“ Krajišnik, Opštini Secanj, Sportskom savezu Opštine Secanj kao i firmama IPP  „Grmeč“ Krajišnik i firmi „Fides“ iz  Nove Pazove“, izjavio je za NMR Info, Ivan Mandić, trener ekipe SAS.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.