Četvrto mesto je veliki uspeh!

0 1.156

Na međunarodnom rukometnom turniru Sairus Cup za Reprenzentaciju Rukometnog Kampa Rastimo nastupao je golman Radničkog iz Jaša Tomića, Marko Avdalović.
sarius kupU konkurenciji 20 timova momci koji su predstavljali rukometnu Srbiju ostvarili su sledeće rezultate:
Rastimo – Vive Targi Kilc 16:16, Rastimo – Zaporožje 19:16, Slavoj Trebisov – Rastimo 12:26, Rastimo – Dragunas 20:8, Rastimo – Taurus Vilnus 16:8.
Posle četiri pobede i jednog nerešenog rezultata momci koji su predstavljali Srpski rukomet na ovom turniru su u polufunalu odmerili snage sa ekipom Vive Targi Kilce i posle neizvesne utakmice poraženi su rezultatom 14:15. Nesretno izgubljena utakmica u polufinalu je ostavila traga na našu ekipu, pa je u borbi za bronzu bolja bila ekipa domaćina Tatran Presov rezultatom 18:14.
Bez obzira na činjenicu da se sa ovog takmičenja vraćaju bez medalje i četvrto mesto je veliki uspeh. Svojim odbranama golman Avdalović je doprineo tom rezultatu i bio jedan od najzapaženijh članova ove ekipe.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.