Dan zajedništva u školi u Konaku

0 471

Kako je lako ostvariti zamišljeno, kako se ideje učenika, porodica i kolektiva slože u jednu zamisao, tako se i ostvari sve što njihovo zajedništvo zamisli.
Juče, 16. oktobra je u školi u Konaku realizovana još jedna u nizu sjajnih aktivnosti.

Na „Svetski dan zdrave hrane“ akteri ove manifestacije su ukrasili svoje štandove raznim đakonijama, mirisnim pecivima, zdravim sokovima i teglicama sa tajnim sastojcima. Puni stolovi su mamili poglede i za nepunih sat vremena sve je izabrano u cegere, kutije i torbe dragih meštana, baka i komšija koji su željno čekali otvaranje izložbe. Sjajna atmosfera i energija su krasili i ovaj dan iz kog su glavni glumci opet izmamili najduži aplauz publike.

Vi koji niste došli, uskratili ste sebi puno srce i mnogo toga, a mi koji smo ispunili i srce i sve oko sebe, na putu smo da ovoj deci ostvarimo još jedan san u nizu! Hvala na značajnim donacijama: Gomex-u, Pekari „Martinov“ Jarkovac, pečenjari „Jovanović“ Konak, Nebojši Radosavu, sjajnim roditeljima, kolektivu škole i meštanima Konaka.
Do idućeg datuma – čuvajte jedni druge!

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.