Darko Ivković: Sa ovim igračkim kadrom kojim raspolažemo i ovim načinom treniranja plasman je realan

791

U 11. kolu PRLS rukometaši Hercegovine iz Sečnja su poraženi kao domaćini od ekipe  Jabuke rezultatom 25:31 čime su okončali jesenji deo prvenstva.

Parirali su sečanjci samo u prvih 20 minuta gostima iz Jabuke. U samoj završnici prvog dela igre bolja fizička sprema gostiju dolazi do izražaja, te se na odmor odlazi  rezultatom 12:17 za goste.

Dobro poznati mentalitet domaćih igrača je viđen u drugom poluvremenu, nisu odustajali ni jednog momenta i u nekoliko navrata smanjivali razliku na -2. Ipak, mora se priznati u ovom momentu kvalitetniji gosti odbijaju sve napade domaćina i dobijaju ovaj susret rezultatom 25:31.

Hercegovina sa 6 pobeda i 5 poraza zauzima 5. mesto na tabeli u PRLS.

-„12 bodova je ono što smo i očekivali u prvom delu sezone, ostaje žal za propuštenom prilikom u Banatskom Karlovcu jer smo bili veoma blizu osvajnju bodova. Ipak, sa ovim igračkim kadrom kojim raspolažemo i ovim načinom treniranja plasman je realan. Zbog obaveza na poslu i obaveza na studijama veoma je teško organizovati treninge. Rad nam se svodi na poboljšanju individualnih karakteristika igrača koji treniraju tako da je plasman na 5. poziciju sasvim realan. Moramo pronaći model da u toku zimske pauze okupimo ekipu i spremimo se za proleće“ izjavio je za NMR Info Darko Ivković trener rukometnog kluba „Hercegovina“ iz Sečnja.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.