Dobrovoljna radna akcija meštana u Jaša Tomiću

1.133

Betonirana staza na groblju, dužine 185 i širine 1.3 metra dobrovoljnom akcijom meštana Jaše Tomić.

Ovakve i slične radne akcije nisu organizovane decenijama. Mnogi su bili sumnjičavi kada se saznalo da je savet mesne zajednice, na čelu sa Draganom Popara odlučio da se sredstva u visini od 200 hiljada dinara utroše na materijal a da će se za betoniranje organizovati radna akcija.

Radna akcija je organizovana u subotu, 18. avgusta 2018. godine,  po veoma toplom vremenu a radno su učestvovali: Dragomir Popara, Bojan Radivoj, Luburić Dragan, Mario Bodor, Dejanović Voja, Guran Đorđe sa svojim radnikom, Dejan Pejin, Nedeljko Marijanović, Mile Spasić, Marija Blanuša, Dušanka Pereula, Goran Stojkov, Siniša Veljković , Goran Markov, Jovica Pašajlić, Jovica Domazet, Dragan Pijetlović, Ivan Pungul i Ilija Peško.

Učešće u vidu prevoza, pozajmice traktora, prikolice, mešalice, osveženja za radnike uzeli su: Zoran Pereula, Vukašin Baćina, Dejan Popara, Vladimir Novčić, Zorica i Atila Nađ Danji, Jelena Guran, Aca Mladenovski.

-„Zadovoljni smo što je konačno jedan deo problema rešen na groblju a posebno što je ova radna akcija uspela. Dokazali smo da su radne akcije dobro rešenje i ujedno šaljemo jasnu poruku da zajedno možemo mnogo da uradimo.“, izjavio je za NMR Info, Popara Dragan predsednik Saveta mesne zajednice Jaša Tomić.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.