Dodela subvencija registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima

0 2.299

Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj je danas, 17. decembra 2019. godine u Sečnju potpisao i uručio registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima Ugovore iz programa mera za sprovođenje poljoprivredne politike ruralnog razvoja opštine Sečanj.

Na konkursu se prijavilo 28 registrovanih poljoprivrednih gazdinstva a opština Sečanj je subvencionisala ukupno 2,8 miliona dinara.
Subvencije za nabavku opreme u pčelarstvu dobilo je 12 poljoprivrednih gazdinstva u ukupnom iznosu od 1,2 miliona dinara, za nabavku sadnog materijala 8 gazdinstva u iznosu od milion dinara i 600 hiljada dinara za kupovinu osam poljoprivrednih alatki dobilo je 8 gazdinstva.
-„Ugovori su danas potpisani a realizacija svih sredstava po rešenjimaće biti do kraja tekuće 2019. Godine po pribavljanju računa i izvoda iz Službe za platni promet da su ova sredstva uložena u pomenute delatnosti“ rekao je Slobodan Repac pomoćnik predsednika opštine Sečanj.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.