Donacija 400 knjiga biblioteci u Krajišniku

0 1.150

Predstavništvo Republike Srpske u okviru svojih programskih opredeljenja vodi jednu akciju kojom pre svega želi da pomogne i da donira bibliotekama u Srbiji izdanja koja su izdata u Rebublici Srpskoj. Radi se o izdanjima knjiga koja su napisali pisci, naučnici i umetnici iz Republike Srpske.
Ovo je bio povod posete Mlađena Cicovića, šefa Predstavništva Republike Srpske u Srbiji i Borislava Maksimovića, saradnika za kulturu u predstavništvu Republike Srpske u Srbiji opštini Sečanj.
Goste je ispred lokalne samouprave dočekao Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj sa svojim saradnicima. Održan je prijem i radni deo sastanka u kabinetu predsednika a potom su posetili biblioteke “Jovan Dučić” u Sečnju i biblioteku u Krajišniku.
U Krajišniku su goste dočekali Slobodan Repac predsednik Saveta mesne zajednice sa svojim saradnicima, predstavnici KUD-a “Jandrija Tomić Ćić”, Dragan Jevtić direktor osnovne škole “Slavko Rodić” i članice Asocijacije žena iz Krajišnika.
Upriličen je obilazak prostorija mesne zajednice, biblioteke, spomenika u parku a u Domu kulture Mlađen Cicović je Slobodanu Repcu svečano uručio donaciju od 400 knjiga za potrebe biblioteke u Krajišniku.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana