Donacija Telekoma udruženju “Aktiv žena” iz Jarkovca

589

U okviru projekta „Udružene“ kojim kompanija Telekom Srbija podržava žensko preduzetništvo i afirmiše i osnažuje žene kako bi aktivno učestvovale u razvoju lokalnih zajednica, predstavljena je saradnja sa udruženjima kojima je kompanija donirala sredstva za unapređenje rada. Tokom današnje posete udruženju „Aktiv žene“ iz Jarkovca, predstavnice udruženja pored izložbe radova, predstavile su i svoje preduzetničke i humanitarne aktivnosti. Projekat „Udružene“ realizuje se u saradnji sa Savetom za rodnu ravnopravnost Vlade AP Vojvodina.
Telekom Srbije je udruženju „Aktiv žena“ iz Jarkovca donirao 200 hiljada dinara. Udruženje će sredstva iskoristiti za uređenje svoje prostorije i deo za finansiranje manifestacije “Krofnijada”.
„Telekom Srbija se zalaže za rodno ravnopravan tretman žena u svim aspektima poslovnog i životnog okruženja, a prepoznat je i po dodatnoj podršci ženama u cilju promovlsanja ženskog preduzetništva i to pre svega tehnološkog preduzetnlštva, jer ono predstavlja budućnost naše delatnosti. Međutim, da bismo do toga došli, nikako ne smemo da zaboravimo i zapostavimo ni svoju tradiciju i korene i žene koje se bave tradicionalnim zanimanjima i očuvanjem starih zanata, jer i one svojim istrajnim radom grade našu budućnost, izjavila je Marija Bošković, direktorka Sektora za odnose s javnošću Telekoma Srbija.
Pored članica udruženja, meštana i predstavnika mesne zajednice svečanosti su bili prisutni i: Ljiljana Kitić, zamenica predsednika opštine Sečanj, Jon Paunesku, pomoćnik predsednika opštine Sečanj, Miljana Milošević, direktorka Turističke organizacije opštine Sečanj kao i Ljubomir Papić, direktor osnovne škole “Veljko Đuričin” iz Jarkovca sa svojim saradnicima.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.