Dragana Ljepoja: Čast mi je biti trener ovim pametnim i vrednim mališanima

540

Karatisti KK „Radnički“ iz Sutjeske su dobili trenerke od sponzora i prijatelja kluba. Malo je klubova na ovim našim prostorima koji mogu da se pohvale da uopšte ima sponzore. Nesumnjivo da klub savršeno funkcioniše pod vođstvom Dragane Ljepoje, trenera karate kluba „Radnički“ iz Sutjeske.

-„Ovom prilikom se zahvaljujem Konstantinu Pankarićanu, Ribnjaku Sutjeska i Milanu Nikoliću iz zemljoradničke zadruge Banatski Despotovac što su pomogli da se mališani mogu dostojno takmičiti i predstavljati svoje mesto u najboljem svetlu. 28 mališana je sa večerašnjeg treninga otišla sa divnim osmehom na licu. Hvala ljudima dobrog srca što pomažu ove male a velike ljude“, izjavila je Dragana Ljepoja, trener karate kluba „Radnički“ iz Sutjeske.

Dragana kaže da klub dobro funkcioniše zahvaljujući i dobroj saradnji sa mesnom zajednicom i osnovnom školom, posebno je zadovoljna sa saradnjom i podrškom od strane roditelja koji i aktivno učestvuju na treninzima.

-Uspela sam da pored dece pokrenem i njihove roditelje. Lepo ih je videti kako zajedno treniraju. Karate nije samo sport nego i način življenja, rekla je Dragana.

Karatiste Radničkog već 28. februara 2018. godine očekuje Prvenstvo zone za pionire i pionirke u katama i borbama koje će se održati u Banatskim Karlovcima. Ovo je prvo takmičenje ove godine a za većinu mladih katratista Radničkog biće to po prvi put da učestvuju.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.

Želite da se reklamirate na našem portalu?
Kontaktirajte nas
close-image