Dragana Marton novi predsednik opštinskog odbora SNS Sečanj

0 2.115

U sečanjskom domu kulture održana je izborna skupština Opštinskog odbora SNS Sečanj na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika je izabrana Dragana Marton, Nebojša Meljanac i Milivoje Andrijašević su izabrani za potpredsednike dok je Darko Vukoje novi sekretar Opštinskog odbora SNS Sečanj.


-„Čast mi je što sam izabrana za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke a uz tu čast došla je i odgovornost da politiku Aleksandra Vučića i Sprske napredne stranke implementiramo u našu lokalnu samoupravu i time učinimo život svakog od nas boljim.“ izjavila je Dragana Marton predsednica OO SNS Sečanj.


-„Svedoci ste da se nad Srbijom nadvijo veliki mrak. Svedoci ste da taj mrak dolazi kako spolja, tako i iznutra. Svedoci ste da nikada više nego što je sada nam je potrebno jedinstvo i upravo zato ćemo ovde sa ove izborne skupštine u Sečnju poslati jednu snažnu poruku našem predsedniku Aleksandru Vučiću a to je da će se ovaj opštinski odbor u Sečnju boriti do poslednje kapi krvi zajedno sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem za bolju, jaču i stabilniju Srbiju.“ u pozdravnom izlaganju rekao je Goran Đaković član Izvršnog i Glavnog odbora SNS.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.