Dušan Vulić novi predsednik FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić

0 3.928

Na drugoj po redu održanoj vanrednoj Skupštini kluba prisustvovalo je 28 članova. Sednicu je na osnovu Statuta kluba vodio Arsen Plahin predsednik Nadzornog odbora i predložio dnevni red:
1.Izbor predsedavajućeg, zapisničara i dva overivača
2.Razrešenje predsednika Upravnog odbora kluba
3.Izbor predsednika Upravnog odbora kluba
4.Izbor predsednika i članova Nadzornog odbora kluba
5. Pitanja i predlozi

Većinom glasova usvojen dnevni red, Arsen Palhin kao predsedavajući, za zapisničara je izabran Lazić Miodrag dok su overivači zapisnika Todorić Jelenko i Miodrag Stojkov.
U drugoj tački predsedavajući je u uvodnom govoru napomenuo da samo osam dana do početka drugog dela prvenstva klub nema ni predstavnika ni rukovodstvo. Predsednik koji je još uvek zvanični zastupnik kluba ni na ovu sednicu nije prisutan iako su stupili sa njim u kontakt i da se ne zna razlog njegovog odsustva. U raspravi se Parivodić Slavoljub Lala osvrnuo na rad predsednika od koga je mnogo očekivao i da je za ovo stanje u klubu lično odgovoran. Mile Zarin je razočaran što predsednik nije prisutan i da se ne sme olako preći preko problema i trenutnog stanja u klubu. Zarin smatra da je predsednik dužan da prisustvuje sednici i podnese finansijski izveštaj kao i sve šta se radilo u klubu. To je važna osnova za novo rukovodstvo i predsednika jer je katastrofalno stanje u klubu.
Većinom glasova je razrešen Vukašin Baćina za predsednik Upravnog kluba.
Za izbor novog predsednika predložen je i većinom glasova izabran Dušan Vulić, dugogodišnji fudbaler, trener i predsednik kluba koji iza sebe ima odlične rezultate i iskustvo.
Članove Upravnog odbora će predložiti predsednik i na novoj sednici Skupštine će se odlučivati i glasati za njih.
Za predsednika Nadzornog odbora je ponovo izabran Arsen Plahin dok su članovi Zubac Novak i Lazić Miodrag.
Dušan Vulić predsednik se zahvalio svima na ukazanom poverenju i da će se truditi da drugi deo sezone završe do kraja. Neminovno je da će klub ispasti iz trenutnog ranga takmičenja ali da želi da se istraje u jedinstvu jer će se od postojećih igrača praviti baza za nova takmičenja. Vulićev plan je da se u budućnosti više pažnje posveti na rad mlađih kategorija.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana