Edukacija „Bezbednost dece i odraslih na internetu“ u Sečnju

0 557

U četvrtak, 22. februara u Domu kulture u Sečnju će se održati izuzetno važna edukacija na temu: „Bezbednost dece i odraslih na internetu“ u organizaciji Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjoj školi Opštine Sečanj kojim rukovodi predsednik Nebojša Meljanac. Edukaciju će realizovati Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu 19833, Posebno tužilaštvo za visoko-tehnološki kriminal i MUP RSrbije.
Imajući u vidu mnoge rizike i nepoznanice sa kojima se svakodnevno suočavamo, potrebno je da svi učestvujemo u ovoj značajnoj temi.
Lokalna samouprava je tim povodom obezbedila prevoz učenika, nastavnika, roditelja i zainteresovanih meštana iz svih naseljenih mesta naše opštine ističući značaj prisustva na ovoj temi. Vreme polaska autobusa iz svih naseljenih mesta za roditelje i sve zainteresovane će biti u vremenu kada se vraćaju učenici tj. između 13:30 i 13:45h sa seoskih stanica. Za sve dodatne informacije možete se javiti upravi škole u svom naseljenom mestu.
Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjoj školi Opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana