Ekipa za jednu sezonu

0 1.060

radnicki

Devojke Radničkog 2001. god. su u 7. i 8. kolu grupe B prve rukometne lige Vojvodine ugostile ekipe Galaksia iz Mola, Mladosti iz Crnje i ekipu Partizana iz Iđoša.

U prvom susretu viđen je neizvestan duel koji je Radnički rešio u svoju korist rezultatom 12:10.

U drugom meču prvoplasirana ekipa Partizana je bila preveliki zalogaj za jašatomićanke koje su susret izgubile rezultatom 6:20.

Sa tri pobede i pet poraza Radnički je zauzeo treće mesto u grupi B. Nakon devet meseci ozbiljnog rada devojke su od ekipe koja je trpela poraz za porazom uspele da ostvare 3 pobede i zauzmu poziciju u sredini tabele svoje grupe.

-“Jako teško možemo zadržati ovaj sastav na okupu zbog problema koji prate sve timove Radničkog. Naime, pošto posle upisa u srednju školu u Zrenjaninu sledi preseljenje tih devojaka u spomenuti grad jako teško je organizovati treninge. Na žalost, ta će sudbina zadesiti i ovu generaciju koja ima ogroman potencijal. Ipak sam siguran da će Anabela Zonai, Maja Vasić, Jelena Vasić, Brankica Pejački, Špaček Olivera, Marina Vukajlović i Kuljanin Anđela,  koje nas napuštaju na kraju ove takmičarske godine napraviti dobre karijere u nekim drugim klubovima,  jer sve preduslove za tako nešto imaju.  Ipak ćemo u saradnji,  nadam se sa klubovima iz Zrenjanina pokušati da uspostavimo saradnju u nekom od godišta i učestvovati u takmičenju u narednoj sezoni” – za NMR Info izjavio je Darko Ivković, jedan od trenera.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana