Еlektronska prijava za upis dece u PU „Poletarac“ Sečanj

0 161

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu na nacionalnom Portalu eUprava pruža mogućnost svim gradovima i opštinama da svojim građanima omoguće podnošenje elektronskih Prijava deteta u Predškolsku Ustanovu elektronskim putem (usluga poznata kao „e-Vrtić„).

Obaveštenje PU „Poletarac“ objavljujemo u celosti.
Poštovani roditelji/zakonski zastupnici dece,
U Sečnju, u periodu od 15.4.2021. do 15.6.2021.godine biće omogućena elektronska prijava za upis dece u PU „Poletarac“ Sečanj za školsku 2021/2022. godinu. Roditelji/ zakonski zastupnici dece sa teritorije opštine Sečanj na potpuno besplatan način elektronskim putem mogu da prijave decu za upis u predškolsku ustanovu.
Usluga eVrtić predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Roditelj više ne mora da odlazi na razne šaltere prilikom prijave deteta u predškolsku ustanovu, već prijavu može da obavi elektronski na Portalu eUprava.
Elektronsko podnošenje prijave se vrši jednostavnim popunjavanjem online obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih i uverenje o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju.
Upis deteta u vrtić može da se obavi i slanjem kompletne dokumentacije na zvanični mejl Ustanove: poletaracsecanj@gmail.com sa naznakom „Molba za upis“. Formulare za upis možete preuziti na sajtu ustanove poletaracsecanj.edu.rs
Roditelji /zakonski zastupnici dece, će imati i mogućnost da upišu dete popunjavanjem upisnice (uz obavezno dostavljanje Izvoda iz matične knjige rođenih za dete) kod svoje vaspitačice ili u sedištu PU „Poletarac“ u ulici Bratstva jedinstva bb u Sečnju, svakim radnim danom.

S poštovanjem,
Kolektiv PU „ Poletarac“ Sečanj

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana