FK Krajina-U novu sezonu sa bitnim promenama

0 3.357

FK Krajina iz Krajišnika će ove godine započeti novu sezonu u starom rangu takmičenja Vojvođanske lige „Istok“ ali sa nekim bitnim promenama kako u upravi kluba tako i u redovima igrača.

Naime, od kluba se oprostio dugogodišnji trener kluba Milanko Mirić, a na njegovo mesto na klupi došao je bivši prvotimac kluba Damir Malbašić.

U rekonstrukciji uprave je takođe došlo do smene na mestu predsednika kluba gde je dosadašnji predsednik Stojan Jovičić ustupio svoje mesto prekaljenom igraču FK Krajine, Luki Kosanoviću.

Po rečima Malbašića i Kosanovića, ove sezone nam sledi zanimljivo takmičenje u ligi koja će brojati čak 18 ekipa, a njihov zadatak će definitivno biti da očuvaju klub u ovom rangu takmičenja kojem Krajina definitivno pripada.

Da tako i bude, na prozivci su se pojavili novi igrači u vidu pojačanja ekipe.

Došli su: Ungur N., Stanković S., Rajkov M., Grubor V., Juhas S. i Oljača N.

U toku su pregovori sa još nekoliko igrača u vezi dolaska u redove kluba ali to će se definitivno znati pred sam početak sezone.

Ekipa bi po planovima uprave do početka takmičenja trebala da broji oko dvadesetak igrača na koje će moći računati.

Ono što ohrabruje je velik odziv igrača na treninzima i velika borbenost na terenu prilikom kontrolnih utakmica.

Igrači koji su napustili ekipu na kraju sezone su:

Vukoje P., Aleksić M., Ferenci E., Ivančević M. i kao najveće iznenađenje koje je šokiralo ceo klub i navijače je odlazak kapitena Nemanje Kovačevića.

Krajina je odigrala dve prijateljske utakmice do sad i to sa ekipom Bilećanina iz Sečnja koju je dobila rezultatom 2:0 i sa ekipom omladinaca Radničkog iz Zrenjanina gde je zabeležen nerešen rezultat 2:2.

Naredne srede sledi zanimljiva utakmica na domaćem terenu protiv ekipe Omladinca iz Botoša, a u nedelju i poslednja provera pred početak takmičenja sa ekipom Potisja iz Knićanina.

Sa svežim promenama u klubu se očekuje i neko novo izdanje FK Krajine koja se od svih ekipa iz naše opštine najviše kotira po rezultatima i pokazanoj igri.

Sve u svemu, očekuje se još jedna zanimljiva sezona u Vojvođanskoj ligi, a da tako stvarno i bude, potrudiće se fudbalski klub iz Krajišnika kojem želimo puno uspeha.

Napred Krajina!!!

Tekst i foto: Srđan Karanović

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana