Hari Mata Hari i Valentino na Chicken fest-u

0 1.063

Sada već tradicionalni festival muzike i hrane ,,Chicken fest“ održaće se od 2. do  4. avgusta u Žitištu.

Organizatori su pripremili bogat trodnevni program, a kao i svake godine najviše posetilaca se očekuje na nastupima brojnih muzičkih zvezda. Ove godine, prvog dana festivala nastupa bend Tiriri, nakon kojih nastupa grupa Hari Mata Hari, sa početkom u 23 časa.

Drugog dana festivala posetioci će imati nesvakidašnju priliku da čuju čuvene hitove ,,Samo sklopi okice“ i ,,Idu ptice selice“ jer od 21 čas nastupa grupa Valentino. Nakon grupe Valentino, od 23 časa nastupa Zvezda Granda – Topalko. chicken-fest-logo-300x232Organizatori su treći dan ostavili takođe ljubitejima pop i narodne muzike, te će prvo nastupiti i učesnik Prvog glasa Srbije, Boris Petrović, a nakon njega i pevač Saša Matić.

Pored navedenih muzičkih nastupa, posetioci će na ovom festivalu uživati i u tamburaškom orkestru na obali Begeja, u kajgani za Ginisa, zatim u etno selu i pijaci zdrave hrane, kao i u brojnim izložbama. Jedna od najinteresantnijih, kako poručuju organizatori biće i izložba odltajmer automobila koji će biti postavljeni na Trgu od od 18 časova.

Takođe, ove godine se tradicionalno održavaju i takmičenja u pravljenju riblje čorbe ali i u ribolovu, a zainteresovani se još uvek mogu prijaviti.

Program festivala možete pogledati na fotografiji ispod.

N.Š.

1011989_416738011773322_318667633_n

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana