Hercegovina izgubila u Novoj Pazovi

428

U 14. kolu PRLS Hercegovina iz Sečnja je gostovala u Novoj Pazovi. Bolje su gosti otvorili ovaj meč i poveli sa 6:3. Posle nekoliko tehničkih grešaka sečanjaca igrači Pazove postižu tri pogodka i poravnavaju rezultat. Do kraja prvog dela viđen je neizvestan i izjednačen duel. Na odmor se odlazi rezultatom 13:13.
I u nastavku gosti u više navrata uspevaju da se odlepe na 3 gola razlike ali uporni domaćini prvo poravnavaju rezultat a od 56. minuta prave seriju od 3 gola i dobijaju ovaj meč rezultatom 31:28.
-“Nastupili smo na ovom gostovanju bez opravdano odsutnih Šeslije, Pungula i Zubca, a na to se nadovezala povreda Komara u prvom delu igre. Da tu nije kraj malerima pokazalo se u 44. minutu. Naime, do tada naš najbolji igrač Vučković se povređuje a do tad je imao šut iz igre 7 od 8. Nedovoljno iskustva Meljanca, Sukića i Parkajića je bio tas na vagi koji je prevagnuo na stranu ekipe iz Pazove. Simptomatično je da kada se utakmica lomi mlađi igrači ne mogu da iznesu taj teret pogotovo ako gostujemo. U subotu od 19.00 časova nas očekuje derbi sa trećeplasiranom Inđijom. Nadam se da će se zdravstveni bilten popraviti i da ćemo kompletni probati da dobijemo ovaj meč” za NMR Info izjavio Darko Ivković, trener RK “Hercegovine”.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.