Hercegovina izvukla remi protiv Inđije

506

Sve ono što čini jednu rukometnu utakmicu interesantnom viđeno je u hali u Jaša Tomiću gde su se u okviru 15. kola PRLS sastali Hercegovina i Inđija. Sam raspored na tabeli je obećavao neizvestan i interesantan duel.
Od starta obe ekipe igraju čvrsto u odbrani, napeto, interesantno i potpuno izjednačeno do 20. minuta. Od tog trenutka golman gostiju Petrović koji je svoje prve rukometne korake napravio baš u ovoj dvorani brani nekoliko“zicera“ igračima domaćeg tima, te gosti kontra napadima stižu do prve osetnije prednosti i na odmor se odlazi rezultatom 11:15 za Inđiju.
Dobro je poznat karakter igrača Hercegovine, pojačavaju igru u odbrani predvođeni Šešlijom i Miloševićem, uspevaju da spuste tu razliku na 1 do 2 gola. Takva rezultatska klackalica traje sve do 50. minuta a u tim trenutcima je igrački eksplodirao levi bek Hercegovine Sebastijanov i uz pomoć Zubca i Meljanca inicirao preokret u 55. minutu sečanjci imaju plus dva. Tada čini nam se prestrogo sudije Savić i Knežević isključuju Šešliju a malo zatim opravdano i Zubca. Tu situaciju koriste gosti, te poravnavaju rezultat. Pri tome kaznu od 2 minuta zarađuje pivotmen domaćih Milošević. Sa dva čoveka manje u napadu pod pretnjom pasivnog napada golman Petrović brani šut Sebastijanovu a u kontranapadu opravdano je sviran sedmerac koji gosti pretvaraju u vođstvo 22:23. Do kraja utakmice još 27 sekundi, u napad Hercegovine predvodi Zubac, asistira Meljancu koji postavlja konačan rezultat susreta 23:23.
Gledajući sastave Inđija je bila favorit u ovom meču. Nedostajali su nam povređeni Komar i Pungul, ali su moji igrači velikim zalaganjem i željom nadomestili izostanak povređenih. Čak su Vučković koji ima problem sa ramenom i Miladinov koji je igrao pod temperaturom išli i preko granice bola. Kada se pogleda utakmica možda je remi najpravedniji. Čestitao bih i protivniku, odigrali su dobru utakmicu” izjavio je Darko Ivković trener ekipe Hercegovina.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.