Hercegovina osvojila bod u Novoj Pazovi

0 6.107

U 12. kolu PRLS Hercegovina je gostovala ekipi Nova Pazova.Važili su sečanjci za favorita na ovom susretu zbog statusa na tabeli i kvaliteta igračkog kadra.
Posle početnog ispitivanja snaga i igre gol za gol domaći dolaze do prve osetnije prednosti u 23. minutu vode sa 10-6. Moramo napomenuti da je nekoliko šuteva bekova gostiju u tim trenutcima završilo na okviru gola. Posle tajm auta klupe gostiju zaigrali su sečanjci dobro u odbrani i anulirali prednost domaćih i rezultat na poluvremenu je 11-11.
Prvih 10 minuta nastavka je protekao u izjednačenoj igri. Prvu osetniju prednost gosti ostvaruju u 44. minutu, vode sa 16-18. Nisu se predavali domaći te su uspeli da u 50. minutu da poravnaju rezultat. Izdigli su se gosti iz Sečnja i iz te situacije pre svega zahvljujući lošim rešenjima domaćih u napadu. Povela je Hercegovina u 53. minutu 19-21, povela i stala. Greške gostiju u napadu se ređaju jedna za drugom a domaći uz mnogo muke uspevaju da poravnaju rezultat i na kraju je 21-21.
Može se reći da su igrači Hercegovine odigrali ovu utakmicu ispod svog renomea i kvliteta. U sledećem kolu Hercegovina će ugostiti ekipu Potisje Pleteks iz Ade.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana