Hercegovina poražena od Srema

0 473

Treći poraz u prvenstvu doživeli su rukometaši sečanjske Hercegovine na gostovanju ekipi Srema iz Sremaske Mirtovice u  9. kolu PRLS.

Od početka meča domaćini svojom odličnom odbranom lako rešavaju napade Hercegovine i vode sa 3-4 golova prednosti. U mnogome su im pomogli u tome gosti koji igraju konfuzno uz veliki broj tehničkih grešaka. Izmenama je trener gostiju Ivković pokušavao da trgne iz letargije svoju ekipu ali nije bilo raspoloženog igrača u timu gostiju, pa je na poluvremenu 17:13 za Srem.

Ista slika je viđena i u nastavku meča, uspeli su sečanjci da u 47. minutu smanje prednost Srema na 21:18, ali promašuju dva takozvana zicera i greše u kontranapadu i to je rezultiralo vođstvom domaćih 25:20.

Probala je klupa Hercegovine sa izmenom cele postave da promeni tok susreta, ali madi igrači gostiju pokazuju da su još zeleni za ovaj rang takmićenja, pa je na kraju ogromnih 34:24 za mitrovčane.

Već u 10.kolu Hercegovina će ugostiti ekipu Crvene Zvezde iz Mokrina i to je šansa da se vrati na pobednički kolosek. Susret se igra u Jaša Tomiću u subotu od 19.00 časova.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana