Het trik Slavkovića!

0 927

FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić – FK „Naftagas“ Boka 6:0 (4:0)
Radnicki-Naftagas - 015U nedelju, 25. avgusta 2013. godine na stadionu „Kraj jera“ odigrana KUP utakmica A lige FSG Zrenjanin između domaćeg Radničkog i gostujuće ekipe Naftagas iz Boke.
Na samom početu ogroman pritisak domaćih igrača najavljuje dobru utakmicu i želju domaćina za pobedom.
Prvi gol u prvim minutima igre postigao Rogan Miro, vrlo brzo Slavković postiže svoj prvi gol i 2:0 za Radnički. Gostujuća ekipa zbunjena i neorganizovana samo je trčala po terenu u grčevitoj borbi u odbrani. To im ne polazi „za nogom“ i u 24. minutu Raič Miloš postiže gol. Razigrani igrači Radničkog igraju odlično, gotovo bez greške, siloviti napadi ne prestaju i u 33. minutu svoj drugi gol na utakmici postiže Slavković Jovica. To je i rezultat sa kojim se odlazi na odmor.
Početak drugog poluvremena, mada u nešto blažoj formi pribada domaćim igračima. U tom periodu propušteno par šansi, ali i mnogo bolja igra gostujućih igrača. Ekipa Naftagasa odoleva pristiscima svo do 83. minuta kada gol postiže Damjanov Đurica, a već u 88. minutu svoj treći gol postiže Slavković Jovica. Sa rezultatom 6:0 u korist domaće ekipe završena je KUP utakmica.
Već u subotu, 31. avgusta 2013. godine u Boki obe ekipe ponovo igraju, ali u prvenstvenoj utakmici 1. kola A lige FSG Zrenjanin.

Radnicki-Naftagas - 019 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana