Humanitarni bazar u Konaku za Aleksandru Uzelac

0 553

Prošle godine, 14. aprila u Konaku održan humanitarni bazar na kojem su prikupljena ogromna sredstva za lečenje malog Mates Arsenija.
Ove godine, u četvrtak, 13. aprila u Konaku se održava još jedan humanitarni bazar. Organizator je ovu akciju i prikupljena sredstva namenio za Aleksandru Uzelac. Bazar se održava od 7:30 do 12:00 časova na pijaci u Konaku.
Dragi meštani i žitelji opštine Sečanj, pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji prikupljanja novčane pomoći za Aleksandru Uzelac, čiji je tata iz Banatske Dubice. Aleksandra ima četiri godine, a još uvek ne sedi samostalno i ne hoda. Da bi napredovala u lečenju i stala na svoje noge, potrebni su joj svakodnevni fizikalni tretmani, lečenje u banjskim uslovima, a sve to košta. Zbog toga smo rešili da joj posvetimo ovaj uskršnji bazar.
Humanitarni bazar biće organizovan u centru sela na tezgama. Na bazaru će se naći slatki i slani kolači, garderoba, kozmetika, igračke, kućne potrepštine, tombola… Pre bazara možete donirati nove stvari koje imate u svojim kućama, a nisu vam potrebne. Takođe, možete doneti limunadu, kolače, kokice itd. Ukoliko želite nešto da donirate, možete se javiti na broj 0644291206. Prošle godine smo dokazali humanost, hajde da je sad još jednom potvrdimo.
Nadamo se da ćemo se okupiti u velikom broju i donacijama pomoći u lečenju devojčice.
Budi human! Za Aleksandru! 1040 na 3030

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana