Idemo na vrh!

0 1.212

rukometasi 01Za predstojeću polusezonu momci iz Jaša Tomića pripreme su počeli 20. januara. U prvih 15 treninga pažnju su posvetili fizičkoj pripremi igrača a od prošlog ponedeljka počeli su rad sa loptom. Igrački kadar je promenjen u odnosu na prošlu polusezonu, klub je napustio golman Marko Šarenac i vratio se u Hercegovinu iz Sečnja a u klub se vratio srednji bek Fazekaš. Trener Ivković je prvoj ekipi priključio još jednog talentovanog kadeta, desno krilo Kalapiša.
-„Realno kada se pogleda tabela i raspored prolećnog dela sezone naša ekipa ima realne šanse da se umeša za borbu za vrh tabele i pored toga uprava našeg kluba ne stavlja to kao obavezu ispred ovog tima a ja kao trener ove ekipe ne želim da igrači razmišljaju o tituli samo od njih tražim da se fokusiraju na prvog protivnika koji je isprad nas“ – kaže trener Darko Ivković.
-„U ovom timu ima mnogo mladih igrača i stavljati pred njih visoka očekivanja može imati kontra efekat, idemo u takmičenje utakmicu po utakmicu a rezultat će doći, ponavljam da je ovo izuzetno mlada ekipa koja svoj igrački potencijal tek treba da pokaže u narednom periodu“ – rekao je Ivković u nastavku razgovora za NMR Info.

rukometasi 50 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana