III Memorijalni turnir „Boško, Coban i Pevac“

1.065

U subotu, 28. oktobra 2017. godine u Jaša Tomiću održaće se treći po redu Memorijalni turnir „Boško, Coban i Pevac“ u kategoriji veterana.

Ove godine na turniru učestvuje deset ekipa i to: Akademac VMA, Crvena Zvezda, Partizan, Politehnika iz Temišvara, Proleter, Banja Luka, Brčko, Loznica, Kikinda i Radnički 1911.

-Očekujemo da ovogodišnji, treći po redu memorijalni turnir koji i zvanično postaje međunarodni bude najbolji. Ove godine su nam mnogi učesnici najavili učešće poznatih igrača i reprezentativaca što sam turnir podiže na viši nivo. U ekipi Crvene Zvezde igraće Šestić, Belodedić, Aćimović i Karasi, u Partizanu Vučićević, Đelmaš, Smiljanić i Zalad, u sastavu ekipe Proletera igraće Savić, Taljigović, Stojanovski, za Kikindu Bursać i Milojević a u Politehnici iz Temišvara igraće osam bivših reprezentativaca Rumunije predvođeni braćom Rotari. To nam je dodatna obaveza da se organizaciji turnira maksimalno posvetimo a zahvaljujući velikoj pomoći i podršci opštine i lično Predraga Rađenovića predsednika opštine Sečanj i donatorima sigurni smo da ćemo u tome uspeti“, rekao je Milivoj Zarin, predsednik fudbalskog kluba Radnički 1911, organizatora memorijalnog turnira.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.