IMUNIZACIJA U SEČNJU TEČE PO PLANU

0 405

Na teritoriji opštine Sečanj, prema službenoj evidenciji Doma zdravlja, protiv virusa COVID-19 vakcinisano je 2374 stanovnika od prijavljenih 2468.
„Imunizacija u našoj opštini se aktivno sprovodi od prijema prvih doza. Osoblje je obučeno, dobro organizovano, protokol se poštuje. Do sada smo vakcinisali gotovo dve i po hiljade stanovnika. Počeli smo i sa postupkom revakcinacije. Uz poštovanje epidemioloških mera, bez gužvi i čekanja, gotovo smo došli do poravnanja broja prijavljenih i vakcinisanih. Trudićemo se da tako i nastavimo.“ – izjavila je Jasmina Šešlija, direktorica Doma zdravlja Sečanj.
Predsednik opštine Sečanj, Predrag Rađenović, pohvalio je organizaciju procesa vakcinacije i profesionalizam zaposlenih u Domu zdravlja. Takođe, izrazio je zadovoljstvo što su građani svojim prijavljivanjem pokazali odgovornost: „Samo čovek koji je odgovoran prema sebi, može biti predan i odgovoran u odnosima s drugima. Ponosan sam zbog svojih stanovnika jer su postupcima pokazali kolektivnu brigu. A to je ono što nam dugo nedostaje – kolektivni duh i odgovornost.“ – rekao je Rađenović.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana