Inspirativna partija Radničkog

507

“Drugi ne mogu shvatiti zašto to radim. Zašto se odričem svega. To je moj način života, teren je mesto na kome ne mislim o problemima. Dovoljno je da se odbraniš i blokiraš protivnika, da dodaš loptu na vreme saigraču, da osetiš adrenalin kada tvoja ekipa postigne gol. Da osetiš energiju celog tima koji je zajedničkim snagama pobijedio ! RUKOMET je život.”

(Preuzeto sa bloga blogspot/rukomet)

U petom kolu Treće lige – Istok, RK Radnički je ugostio ekipu RK Radnički iz Kovina u kojoj je ostvario ubedljivu pobedu 40:13. Radnički predvođen trenerom Grahovcem prikazala je odličnu i odlučnu igru subotnjeg popodneva u Jaši Tomiću. Ekipa Radničkog iz Kovina je pre ove utakmice delila treće mesto sa ekipom iz Jaše Tomić i svojim rezultatima od tri pobede i jednim porazom istakla slične težnje kao i Radnički iz Jaše Tomić, plasman u viši rang. Vođen takvim informacijama, Grahovac je od svojih igrača zahtevao neprekidnu posvećenost tokom utakmice koji su od početka pa do kraja utakmice imali isti pristup, kako u odbrani tako i u napada, stoga ovakav rezultat nije iznenađenje. Ekipa Radničkog je na krilima svog kapitena Slavkovića, igrač utakmice, konstatno povećavala razliku i prikazivala svoj timski duh u odbrani i napadu. Raznovrsnost igre publika (poseta 40 gledalaca) je mogla da vidi u stamenoj odbrani Janjića i Avdalovića, brzim krilnim napadima preko Kalapiša i Slavkovića, razornim bekovima Molnara i Pašajlića i zanimljivim solo prodori Popovića i Glomazića.      Polako ali sigurno ekipa Radničkog podiže svoju formu pred odlučujuće utakmice sa Dolovom 2 i Omladincem iz Deliblata.

Strelci za RK Radnički: Slavković 9, Pašajlić 6, Glomazić 6, Molnar 4, Popović 4, Kalapiš 4, Radošević 3, Janjić 2, Novčić 2.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.