Korak bliže ka investicijama – Počinje projekat “Investiraj u opštinu Sečanj”

578

Kako bi se što bolje ispromovisao industrijski potencijal opštine Sečanj, opština je pokrenula sopstveni projekat promocije u okviru novog sajta i promotivnih publikacija.

Ideja je da tim putem budući investitori saznaju sve informacije i mogućnosti koje im investiranje u industrijskim zonama opštine pruža.

Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, a u realizaciji Opštine Sečanj i udruženja Inicijativa za ruralni razvoj – Centar.

“Naš projekat potencijalno može da unapredi ekonomsku i društvenu sliku opštine Sečanj, tako što će dovesti investitore i zaposliti stanovnike. Sam projekat ima veoma veliki značaj jer potencijalno može mnogo da doprinese razvoju opštine i čitavog okruga”, piše u dopisu opštine našoj redakciji.

Upravo će i NMR info doprineti promovisanju potencijala opštine koji bi eventualno privukli investitore i kompanije zainteresovanje za poslovanje i zapošljavanje. “Umesto da kao pogranična opština bude nerazvijena i siromašna, opština Sečanj može postati veza sa EU”, kažu još iz opštinske uprave.

Projekat je u skladu sa Strategijom održivog razvoja opštine Sečanj 2015-2020. godine i Akcionim planom za realizaciju prioriteta Programa razvoja AP Vojvodine 2014 – 2020. godine.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.