Izložba fotografija Jurija Prokopjeva u Jaši

0 349

U sklopu pratećeg programa 16. Festivala tradicionalnih pozorišnih formi “FETRA 2023” sinoć je u holu Doma kulture svečano otvorena izložba fotografija Jurija Prokopjeva. Izložba će trajato do 30. septembra 2023. godine.


Jurij Prokopjev, voli da kaže da je srpski fotograf ruskog porekla. Radio je kao kuvar u moskovskim restoranima. NJegova strast za profesionalnom fotografijom započela je željom da fotografiše najbolju hranu. Uskoro je Jurij počeo da radi u drugim žanrovima fotografije. Radio je u foto studijima u Moskvi. NJegova supruga Daria, dizajner i kreator slika, postala je njegov verni asistent i punopravni koautor. Ona je ta koja pomaže da se ideje fotografa ožive. Dolaskom u gostoljubivu zemlju Srbiju, par je ubrzo dobio podršku kolega i učestvovao na međunarodnim foto konkursima i domaćim foto projektima. Jurijevi radovi su izlagani na izložbama i prikazivani u televizijskim programima ovo mu je druga samostalna izložba u Srbiji. Pre nedelju dana otvoren je foto studio u Jaši Tomiću. Jurij je zahvalan svima koji su zainteresovani za njegov rad. To znači da ćemo imati mnogo fotografija koje odražavaju duhovni svet fotografa zaljubljenog u ovaj svet.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.