Jarkovčani obnovili turnir u malom fudbalu

1.350

Turnir u malom fudbalu „Jarkovac 2018“ otvoren je sinoć utakmicom između „Ribara“ i tima „Kutić Plus“. Nakon godinu dana pauze stanovnici Jarkovca su se ponovo okupili i obnovili ovaj događaj.

Odziv publike bio je dobar, a u narednim danima očekuje se još veća posećenost.

Ukupno deset ekipa raspoređenih u dve grupe nadmeće se na ovogodišnjem turniru: „Bata Borisov“ (Krajišnik), „Silom skupljeni“ (Jarkovac), „Pobeda Samoš“ (Samoš), „Lisice“ (Banatska Dubica), „Sve jedno“ (Samoš), „Šumari“ (Tomaševac), „Kutić Plus“ (Padina), „Dulijan Agrar“ (Jarkovac), „BP Jelena“ (Jaša Tomić) i „Ribari“ (Jarkovac).

Glavni organizatori su Milan Bačvanski, Milan Turkulj i Ljubomir Knežević Kica, a veliki doprinos dali su i Predrag Popov, Goran Šimrak, Petar Bačvanski, Vladimir Popov i Ljubomir Papić.

Ništa nije prepušteno slučaju. Organizatori su nastojali da otklone sve nedostatke i u tome su bili veoma uspešni. Posebnoj atmosferi doprinelo je odlično ozvučenje, a turnir je obezbeđivala služba „Patrol 023“ iz Zrenjanina.

U naredna tri dana odigraće se utakmice grupne faze, a 7. jula saznaćemo ko će poneti titulu. Ekipe se nadmeću za novčanu nagradu.

Sinoć je  odigrano pet utakmica:

„Ribari“ – „Kutić Plus“ 0:5

„Silom skupljeni“ – „Lisice“ 6:3

„Bate Borisov“ – „Pobeda Samoš“ 0:0

„Kutić Plus“ – „BP Jelena“ 3:1

„Dulijan Agrar“ – „Šumari“ 10:2

Publika je videla zanimljiv fudbal, vešte poteze mladih igrača i lepe golove.

Sudija turnira je Ljubiša Andrić koji se stara o tome da pravila budu ispoštovana i svaki gol regularno postignut.

U malim mestima retki su događaji koji privuku ovakvu pažnju stanovnika okolnih mesta. Zato je za svaku pohvalu angažovanje organizatora koji su uložili veliki trud i mnogo energije. Pozivamo vas da posetite Jarkovac u narednih par dana i podržite ovu sjajnu inicijativu.

*u galeriji slika nalazi se raspored utakmica za 5, 6, i 7. jul

J.Č.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.