Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine

0 529

Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu raspisuje Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih porodica na teritoriji AP Vojvodine.
Pravo na učešće po ovom Javnom pozivu mogu ostvariti učenici ili njihovi roditelji koji su imali (imaju) u skladu sa Zakonom status izbeglih, prognanih ili raseljenih lica na teritoriji Republike Srbije, a imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji AP Vojvodine. Javni poziv odnosi se na redovne učenike srednjih škola koji pohađaju prvi, drugi, treći ili četvrti razred srednje škole a koji se prijave na Javni poziv od 01. februara do 28. februara 2022. godine.
Dokument za preuzimanje:
JAVNI POZIV ZA DODELU FINANSIJSKE POMOĆI NAJUSPEŠNIJIM UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA IZ IZBEGLIH I RASELJENIH PORODICA NA TERITORIJI AP VOJVODINE
PRIJAVA NA JAVNI POZIV-UČENICI

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.