JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE DIREKTNIH KORISNIKA (PRIVREDNIH SUBJEKATA) U SPROVOĐENJU MERA ENERGETSKE SANACIJE PORODIČNIH KUĆA I STANOVA NA TERITORIJI OPŠTINE SEČANJ

0 850

Na osnovu Odluke Opštinskog veća opštine Sečanj o raspisivanju Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Sečanj i Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji, opština Sečanj, dana 22.08.2023. godine raspisuje, JAVNI POZIV za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Sečanj.
Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji opštine Sečanj. Domaćinstva koja ispunjavaju uslove za dodelu sredstava na osnovu Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Sečanj za 2023. godinu mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva.
Cilj sprovođenja mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Sečanj.

Dokumenta za preuzimanje:
JAVNI POZIV
Prilog 1 – PRIJAVA
Prilog 2 – IZJAVA
Prilog 3 – Informacija o potrebnoj tehničkoj dokumentaciji za primenu mera poboljšanja energetske efikasnosti i zakonskoj regulativi po kojoj se izvode mere energetske sanacije (popunjava JLS – Komisija za realizaciju mera energetske sanacije uz pomoć organa nadležnog za građevinske poslove)
Prilog 4 – ESMP ENERGETSKA EFIKASNOST
ODLUKA O RASPISIVANJU JAVNOG POZIVA

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana