JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI NACRTA STRATEGIJE RURALNOG RAZVOJA POGRANIČNIH OPŠTINA NOVA CRNJA, SEČANJ I ŽITIŠTE ZA PERIOD OD 2024. DO 2030. GODINE

0 379

JAVNI UVID u Nacrt Strategije ruralnog razvoja pograničnih opština Nova Crnja, Sečanj i Žitište za period od 2024. do 2030. godine održava se u trajanju od 15 DANA, u periodu od 12.12.2023.godine do 27.12.2023.godine.
Nacrt Strategije će u periodu trajanja javnog uvida biti izložen u zgradi Opštinske uprave Opštine Sečanj, ul. Vožda Karađorđa, br. 57 na oglasnoj tabli.
Nacrt Strategije biće dostupan na uvid zainteresovanoj javnosti i u digitalnom obliku na zvaničnoj internet stranici opštine Sečanj.
Zainteresovani građani, udruženja, stručna i ostala javnost mogu podneti predloge i sugestije na izloženi Nacrt Strategije u toku trajanja javnog uvida, isključivo u pisanoj formi Opštinskoj upravi Opštine Sečanj najkasnije do 27.12.2023. godine do 13 časova.
JAVNA RASPRAVA Strategije održaće se dana 28.12.2023. godine (četvrtak), sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama opštine Žitište, koja je nosilac ovog projekta.
O toku javne rasprave sačinjava se izveštaj koji sadrži sve predloge i sugestije iznete u javnoj raspravi, kao i stavove organa nadležnog za pripremu predloga akta o podnetim predlozima i sugestijama sa obrazloženjem razloga za njihovo prihvatanje, odnosno neprihvatanje.
Dokumenta za preuzimanje:
JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U JAVNOJ RASPRAVI
NACRT STRATEGIJE RURALNOG RAZVOJA

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana