JEDNA VRATA – JEDNA NOVOGODIŠNJA BAJKA

0 1.220

Osnovna škola “Vuk Karadžić“ u Konaku, svima poznata kao „škola u dvorcu“, ovih dana ima posebnu čaroliju…
Učenici i nastavnici su osmislili neobičnu novogodišnju bajku koja je oplemenila školu od samog ulaza u nju. Ideja glasi „JEDNA VRATA – JEDNA NOVOGODIŠNJA BAJKA“.
Svaki kutak u školi je prožet čarolijom božićnih i novogodišnjih praznika. Imate utisak da ste zakoračili u jedinstvenu zemlju Deda Mraza, irvasa, jelki, ukrasa, lampica i poklona. Izuzetan trud nastavnika, učenika i zaposlenih ove ustanove je doprineo da komisija za dodelu nagrada ima vrlo težak zadatak u odluci rangiranja za osvojena mesta, ali konstatuje da je ovo trenutno najuređenija škola naše opštine.
Zahvaljujući donaciji poznatih kompanija „Swisllion“ i „Bambi“, Strk „Anđela“ i „Gomex“ svi učenici škole će dobiti dva novodišnja paketića.
Škola je za decu druga kuća i period odrastanja kada se postavlja temelj za budućnost svakog deteta. Vaspitanje i obrazovanje su najznačajnije vrednosti čoveka. Imajući u vidu najveću radost dece i porodice u predstojećim praznicima, važno je da budemo tu jedni za druge, da prigrlimo ono što imamo i darujemo onima koji nemaju, a škola će uvek naći način da istraje u takvim, primarnim ciljevima – ističe direktorka Ivana Škrbić.
Kroz sledeće fotografije zakoračite i vi u svoju čaroliju, magija je tu za one koji veruju u nju…
Srećne i blagoslovene Božićne i novogodišnje praznike žele vam čarobnjaci OŠ“ Vuk Karadžić“ Konak.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana