Kataklizma 2013. godine

0 322

Džinovska eksplozija koja će se za tri godine dogoditi na Suncu paralisaće čovečanstvo, pošto će svi elektronski uređaji na planeti prestati da funkcionišu, tvrde stručnjaci
NJUJORK – Spremite sa za najgore.
Za tri godine, potvrdili su naučnici, na Suncu će se dogoditi nešto što niko od nas i naših bližih predaka nije video – eksplozija tako moćna da će prema Zemlji poslati talas energije koji će onesposobiti električne vodove na celoj planeti, uništiti sve sisteme komunikacije, prizemljiti sve avione, onesposobiti navigaciju…

Nijedan uređaj neće biti pošteđen, a prvi na udaru će biti, naravno, sateliti koje je čovek poslao u Zemljinu orbitu. Neće biti telefoniranja, televizije, interneta, vožnje avionom, hlađenja i zamrzavanja hrane, kuvanja na električnom šporetu, svetla kad padne mrak, kompjutera… Zaustaviće se brodovi, automobili, kamioni, vozovi… Drugim rečima, vratićemo se u prošli vek, recimo u 1859. – kad se nešto slično poslednji put desilo!

Te godine se na Suncu poslednji put desila eksplozija nalik onoj koja nas čeka za tri godine, a posledice su bile – katastrofalne. Dve trećine neba su tada bile jarkocrvene boje, sve telegrafske linije su prestale da rade, a širom sveta su divljale ogromne elektromagnetne oluje, izazvane radijacionim olujama na Suncu.

Da ovog puta nije reč o jednom u nizu praznih proročanstava, nego o naučno objašnjivom realnom događaju koji nas sigurno čeka za tri godine, potvrđuju i prve reakcije političara. Tako je britanski ministar odbrane Lijam Foks, kad je pročitao izveštaj naučnika, odmah sazvao vanredni sastanak kabineta i zatražio od naučnika da odmah počnu da rade na strategiji suočavanja s predstojećom katastrofom.
Kurir

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana