Konkurs za upis 224 učenika u prvi razred Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović” u Sremskoj Kamenici za školsku 2024/2025. godinu

0 500

Odlukom Vlade Republike Srbije od 19. januara 2023. godine, osnovana je Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović” u Sremskoj Kamenici. Takođe, Odlukom Vlade Škola je određena kao škola od posebnog interesa za Republiku Srbiju. Škola obavlja delatnost u oblasti srednjeg obrazovanja i vaspitanja, a učenici Srednje škole unutrašnjih poslova se školuju za obrazovni profil policajac, u trajanju od četiri godine.
Ministarstvo unutrašnjih poslova učenicima upisanim u Školu obezbeđuje smeštaj i ishranu u internatu, udžbenike, školski pribor, odeću, obuću i drugu opremu neophodnu za boravak u Školi.
Prijavu na Konkurs roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik kandidata podnosi na obrascu prijave (obrazac se može dobiti u policijskoj stanici ili preuzeti sa internet adrese www.ssup.edu.rs), uz ostalu dokumentaciju, neposredno u SŠUP (Sremska Kamenica, ul. Železnička br. 22) ili u policijskoj stanici, po mestu prebivališta kandidata u roku od 20 dana od dana objavljivanja konkursa.

Tekst konkursa možete preuzeti ovde.
Prilog 1 – Prijava na konkurs
Prilog 2 – Izvod iz zdravstvenog kartona kandidata
Prilog 3 – Upitnik o kandidatu
Prilog 4 – Hodogram za SŠUP

Konkurs traje od 05.02. (ponedeljak) do 26.02. (ponedeljak) 2024. godine.

ADRESA ŠKOLE:
Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović”
Sremska Kamenica, ul. Železnička 22.
telefon: 021/461-099
sajt: www.ssup.edu.rs
mejl: selekcija@ssup.edu.rs

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana