Krajina nadigrala Radnički 1911

0 1.875

U subotu, 9. maja 2015. godine u Krajišniku odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 24. kola PFL Zrenjanin.

Krajina-Radnicki-34

Obe ekipe se bore za stabilnost na sredini tabele i opstanak u ligi. Odigrana je prava fudbalska utakmica sa puno neizvesnosti u kojoj je publika uživala.

U nešto opuštenoj poziciji je bila ekipa Radničkog 1911 i u meč su ušli samouvereno. U prvom poluvremenu je i pored čestih pritisaka domaćina uspešno odolevala. Već u 12. minutu gol Kovačević Nemanje za Krajinu dodatno motiviše goste koji mnogo bolje igraju i u 22. minutu Pijetlović Darko postiže izjednačujući gol. Par propuštenih šansi, pogotovo za Radnički i to je sve u prvom delu utakmice.

Krajina-Radnicki-30Drugo poluvreme totalno iznenađujuće, ekipa Krajine vrši tako žestoke pritiske na gol Savkova da je bilo gotovo neverovatno da je rezultat i dalje nerešen. U 63. minutu Radnički 1911 uspeva da i povede golom Slavkovića, ali tada gosti prelaze neobjašnjivo u odbranu dopuštajući domaćinima da se slobodnije razmeću i kreiraju svoju igru. Ta greška je brzo uočena, jer samo osam minuta kasnije izjednačujući gol za Krajinu postiže Stojić Slobodan.  Posle izjednačenja domaćini, iako vidno umorni crpe neverovatnu energiju i želju za pobedom da je bilo samo pitanje vremena kada će postići gol. Radnički 1911 potpuno neorganizivan uspešno se brani sve do 87. minuta kada svoj drugi gol na utakmici postiže Kovačević Nemanja, a samo tri minuta kasnije po drugi put u listu strelaca se upisuje i Stojić Slobodan. Potpuno zaslužena pobeda Krajine u veoma dobroj i dinamičnoj utakmici. Gostima ostaje samo da  dobro analiziraju utakmicu, uoče svoje greške, jer ih već u sredu čeka utakmica protiv Naftagasa iz Elemira.

Krajina-Radnicki-19

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana