Laka pobeda protiv Jedinstva

0 1.015

RK „Radnički″ Jaša Tomić – RK „Jedinstvo“ Bočar 49:22 (29:10)

Radnicki-Bocar-13
Fazekaš u napadu

U sredu, 4. jun 2014. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću odigrana prvenstvena rukometna utakmica između ekipe Radničkog i gostujuće ekipe Jedinstva iz Bočara.

RK „Radnički″
Mates B., Radošević D., Janjić S., Molnar D., Pašajlić N., Čipak M., Popara N., Slavković N., Bančov D., Avdalović M., Janjić G., Fazekaš F. i Jović D.

RK „Jedinstvo“
Berbakov D., Radaković N., Karić M., Medić D., Došen M., Škorić S., Perišić N. i Došen Đ.

Delegat: Vladimir Martinov iz Perleza
Sudija A: Nikola Nikolić iz Zrenjanina
Sudija B: Filip Urošev iz Tomaševca

Golove za Radnički postigli:
Pašajlić N. 1, Radošević D. 3, Janjić S., Molnar D., Čipak M. i Bančov D. 4, Fazekaš F. 9, Janjić G. i Slavković N. 10.

Golove za Jedinstvo postigli:
Škorić S. i Došen Đ. 2, Medić D. 3, Došen M. i Perišić N. 4, Karić M. 7.

Radnicki-Bocar-18
Kapiten Slavković u napadu

Ekipa Jedinstva iz Bočara i kada je kompletna nije ozbiljan konkurent Radničkom, a kada je oslabljena onda je odnos snaga na terenu debelo na strani domaćina. To su pokazali i uvodni minuti susreta, a vođstvo rezultatom 6:0 u 11. minutu govori o tome koliko su domaći jači. Da stvari ne prepuštaju slučaju pokazuje i startna postava Slavković, Molnar, Fazekaš, Pašajlić, Popara i Janjić G. i za 15 minuta na terenu ostvaruju prednost od 11 golova, ali i posle ulaska igrača s klupe: Janjić S., Radoševića, Kalapiša i Čipaka ta prednost raste, pa je na poluvremenu 29:10 za Radnički.
U nastavaku igre trener domaćih kombinuje postavu, a gosti prave veliki broj grešaka, pa prednost enormno raste. Golmani Avdalović, Jović i Mates brane odlično, pa je na kraju 49:22 za Radnički. Kuriozitet je da su spomenuti golmani podelili minutažu ove utakmice kao na treningu po 20 minuta.
„Odigrali smo utakmicu protiv indisponiranog protivnika, ali me raduje pristup igrača ovom meču. U naredna tri kola potrebna su nam 4 boda da bi overili prvo mesto i osvojili titulu. Nadam se da će se to desiti kolo pre kraja kada nam gostuje ekipa iz Elemira, ali ne želim da pričamo i razmišljamo o toj utakmici, jer igramo u gostima u Iđošu ovog vikenda “ izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički.

Radnicki-Bocar-10
RK „Radnički“ Jaša Tomić

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana