Lako do pobede

0 491

RK Radnički ( Jaša Tomić ) – RK PIK Prigrevica ( Prigrevica ) 27:19 ( 13:9 )
Jaša Tomić, 29.10.2010.

Jaša Tomić. Hala sportova, Gledalaca oko 150. Sudije: Nikola Rakaščev (Dolovo), Aca Mitanovski (Kačarevo), Delegat: Miloš Pavić (Jabuka)

Radnički Mates, Kelčov, Janjić G, Radošević, Stevanović, Fazekaš, Popara, Hecei, Slavković, Rikalo, Sebastijanov, Jović, Parivodić, Jokanović.

PrigrevicaČolić, Pavković, Teslić, Pavlović, Čović, Maljković, Lovrić, Štrbac, Dimić.

U 11. kolu PSRL lige Vojvodina rukometni klub Radnički iz Jaše Tomića je na svom terenu igrao protiv ekipe PIK Prigrevica iz Prigrevice.
Već na samom početku utakmice trener Radničkog, Darko Ivković se odlučio za zonsku formaciju 3:2:1. Zonska igra daje pozitivne rezultate i dva do tri gola prednosti do kraja poluvremena, a odlično su se snalazili Stevanović Miloš i Janjić Goran. U 22. minutu igre pri startu u odbrani srednji bek Fazekaš je povredio rame i nije mogao da nastavi utakmicu, a to je u nastavku predstavljalo problem u fazi napada.
U drugom poluvremenu na mestu desnog beka je zaigrao pivotmen Parivodić Dejan koji je odlično igrao kako u napadu tako i u odbrani što je pozitivno uticalo i na dobru igru ostalih igrača. Ekipa Radničkog je zasluženo pobedila i osvojila dva važna boda.
Na utakmici su se posebno istakli levi bek Sebastijanov Nemanja i levo krilo Slavković Nemanja. Posebno treba napomenuti i mlađe igrače kojima je ovo prva značajna minutaža u prevenstvenoj utakmici. Dobrom igrom su se izdvojili Radošević Dragan, Rikalo Danilo i Hecei Atila.
Najviše golova za Radnički postigao je Sebastijanov (7) i Slavković (6), a Dimić (6) za ekipu PIK Prigrevica.
U sledećem, 12. kolu rukometaši Radničkog u sredu, 03.11.2010. godine igraju u Sivcu protiv ekipe Sivac 69.


Foto i video: Goran Stojkov

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana