LAP TOP ZA BORISA BAJINA

1 1.625

Boris Bajin, učenik 7. razreda osnovne škole u Neuzini, pored odličnog uspeha izdvaja se primernim vladanjem i velikim zalaganjem. Pored isticanja u nastavnim i vannastavnim aktivnostima, neizostavno je napomenuti njegov dugogodišnji uspeh na takmičenjima i njegovu nesebičnost da svojim vršnjacima pomogne u savladavanju gradiva.
Ovakav uspeh i zalaganje Borisa, prepoznala je i lokalna samouprava i tim povodom mu je danas u kabinetu predsednika opštine uručen laptop.
Poklon mu je uručio Nebojša Meljanac, predsednik opštine Sečanj, u prisustvu zamenika predsednika opštine Milana Grubora, Silvije Kermeci direktorice škole u Neuzini i Borisove razredne starešine Nade Majstorović Savović.
„Ovaj laptop nije samo poklon, to je nagrada za Borisa, za njegove dosadašnje uspehe a naravno i podsticaj za dalji rad i nove izazove koje stoje ispred njega“ – poručio je Meljanac ovom prilikom.
Borisova sreća i zahvalnost je svakako bila primetna na njegovom licu i naravno neizostavno obećanje svim prisutnima da će se i dalje truditi i zalagati, i pokušati da postigne još veće uspehe.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
  1. Nenad Savić komentariše

    Bravo Borisse

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana