Lažov godine u Jaši

0 845

Steva Petrov lažov za 2012.
Lažov Jaše Tomić 2012.Mnogi od vas sigurno ne znaju da se u Jaši Tomić više od deset godina održava takmičenje za lažova godine. Istina, do prošle godine se to takmičenje održavalo u poluprivatnoj varijanti, ali se organizatori i takmičari nadaju da će već sledeće godine probiti te okvire. Kako i kada je sve počelo?
Pre desetak godina, posle smrti svojih roditelja, Krtolica Ljubo, mnogima poznatiji pod nadimkom Đikan je pored krsne slave počeo i sa organizovanjem takmičenja za naj lažova. U početku su to bila samo spontana druženja sa svojim rođacima i prijateljima a takmičenje se održalo zahvaljujući interesantnom i nesvakidašnjem sadržaju. Takmičenje možemo slobodno već nazvati tradicionalnim održava se redovo već 12 godina svakog 4. januara.
Ove godine, na takmičenju je učestvovalo 9 takmičara a po prvi put je pobedu za lažova godine osvojio Steva Petrov. Drugo mesto je zauzeo Kosta Bjelogrlić a treće Pera Anđić. Steva je dobio diplomu i pehar dok su za drugo i treće mesto obezbeđene samo diplome.
Čestitamo Stevi Petrovu na pobedi a iskreno se nadamo da će već sledeće godine ovo takmičenje biti masovnije. Pa, ima nas mnogo koji slobodno možemo učestvovati, zar ne?

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana