LETO U VRTU GALERIJA 2014.

0 818

– 28. jun – 6. septembar –
Upravnice SZPB i GMS (2)
U subotu 28. juna svečano je otvorena manifestacije Leto u vrtu galerija 2014. Manifestacija je otvorena u prisustvu brojnih predstavnika zemalja učesnica ovogodišnjeg programa.

Spomen-zbirka Pavla Beljanskog i Galerija Matice srpske treću godinu za redom, sa velikim uspehom realizuju manifestaciju Leto u vrtu galerija, s namerom da u letnjim večerima, u prijatnom ambijentu, sugrađanima ponude zanimljive sadržaje iz kulture. Ove godine program se proširuje novim sadržajima u saradnji sa ambasadama i kulturnim centrima Francuske, Italije, Nemačke, Mađarske, Češke, Britanije, kao i mnogobrojnim prijateljima-saradnicima.

Osmišljena s ciljem da se pored osnovne delatnosti muzeja publici prikažu i multidisciplinarni kulturno-edukativni sadržaji, manifestacija Leto u vrtu galerija vremenom je postala prepoznatljiv i značajan program u kreiranju kulturne ponude grada, doprinoseći kandidaturi grada Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine.

R. Zubac

Leto u vrtu - publika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.