Likovna kolonija Gest 2011

0 503

Sutra u Sečnju počinje peta po redu Likovna kolonija Gest 2011.
U holu Doma kulture u Sečnju postavljena je izložba radova sa prethodnih likovnih saziva koja će biti otvorena sutra, u sredu 17. avgusta 2011. godine u 19.30 časova a u 20.00 časova na sceni Doma kulture nastupiće pozorište iz Zrenjanina CEKOM sa predstavom “Feniks suviše čest“. Time bi svečano bila otvorena Likovna kolonija Gest 2011, koja će trajati do 21. avgusta 2011. godine.
Peti likovni saziv u Sečnju okupiće kako umetnike u zrelim stvaralačkim godinama, tako i one stvaraoce koji pripadaju mlađoj generaciji, profesore umetničkih akademija, a ove godine izdvaja se učešće i tek svršenih studenata akademija.
U sklopu pratećeg programa kolonije narednih dana će u kulturnom centru biti organizovane projekcije kratkih autorski filmova, a likovni susret pratiće večeri uz svirke i rok koncert.
Inače, za četiri godine postojanja likovne kolonije Gest učestvovalo je preko stotinu umetnika iz Srbije, ali i sveta koji su ostavili svoja dela. Pozorišni klub Gest se može pohvaliti zavidnom umetničkom kolekcijom a uskoro se očekuje i stalna postavka svih dela.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana